PASTA LA VISTA (GENT)

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pasta La Vista (Gent). Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 5:23 Super lekker. Grote portie's vorige keer ananas bij besteld het was op we vonden toen een brief met hun excuses dat het op was en 1€
4 mei 2024 om 13:13 Prima en op tijd bezorgd
26 mrt 2024 om 23:21 De kaas lag boven op de pasta, waardoor hij helemmal gesmolten was en een dikke laag vormde. Op die manier was het moeilijk om de kaas door te mengen. Ik had de Belgica pasta, ham en witloof weinig aanwezig, maar kwalieteit/prijs zeker niet slecht
6 mrt 2024 om 13:51 Ik had een pasta exotic besteld, maar de stukjes ananas + de kip ontbraken?!
16 feb 2024 om 14:12 Ik heb 2 uur gewacht op mijn bestelling. Ik bestel nooit meer op die manier
4 feb 2024 om 21:18 Bij elkaar gooit in een doos ,pasta zat vast als een bonk.
3 jan 2024 om 13:41 Na meer dan een uur wachten op ons eten werd de bestelling gecanceld.
23 nov 2023 om 21:30 We hebben exotic besteld maar er zat geen kip of ananas bij.
30 okt 2023 om 13:58 Bezorging duurde veel te lang!!
27 okt 2023 om 14:59 Pasta saus was niet lekker, proefde als saus uit een pot met grote brokken ongesneden groenten. De salie blaadjes blaadjes zaten nog in de saus en ik stikte bijna op zo'n blad. De spek was aangebrand, echt niet lekker
26 okt 2023 om 19:49 Er ontbrak een pasta. Ze konden geen andere opsturen omdat de inkt van het ticket op was! Dit mag geen reden zijn om iets niet te kunnen leveren
8 aug 2023 om 22:08 Het was lekker.